شنوایی یکی از حواس حیاتی انسان است و هرگونه تغییر در آن میتواند اثرات جبرانناپذیری بر کیفیت زندگی فرد داشته باشد. برخی از داروها ممکن است عوارض جانبی مانند کم شنوایی، وزوز گوش و مشکلات تعادلی مانند سرگیجه ایجاد کنند. در واقع، حداقل ۲۰۰ دارو با این مشکلات مرتبط هستند. در چنین شرایطی، خرید سمعک میتواند راهکاری مناسب برای بهبود شنوایی و کاهش اثرات ناشی از کمشنوایی دارویی باشد.
انتخاب انواع سمعک متناسب با نیاز شنوایی افراد، به آنها کمک میکند تا کیفیت زندگی بهتری داشته باشند. در این مقاله، تأثیر داروها بر شنوایی، داروهایی که باعث کمشنوایی میشوند و راهکارهای جبرانی را بررسی خواهیم کرد.
داروهایی که باعث کم شنوایی میشوند؟
1. آنتیبیوتیکها: یکی از دارو ها و کم شنوایی، برخی آنتیبیوتیکها ممکن است باعث آسیب به سلولهای شنوایی داخل گوش شوند و در نتیجه کم شنوایی یا تغییرات در شنوایی ایجاد کنند.
قطره های گوش و کم شنوایی یکی از ارتباط دارو ها و کم شنوایی
آیا مصرف خودسرانه دارو ها باعث کم شنوایی میشود؟

مصرف دارو در دوران بارداری میتواند باعث کم شنوایی در نوزاد شود؟
مصرف ویتامین ها و مکمل ها میتواند کم شنوایی ایجاد کند؟
برخی از راهکارهای پیشگیری از کم شنوایی
سخن پایانی
در پایان پیشنهاد میشود که در صورت دیدن هر گونه تغییر یا علامتی در شنوایی با مصرف دارو ها حتما به متخصصین شنوایی سنجی مهرا مراجعه کنید. شما میتوانید جهت دریافت نوبت و مراجعه به کلینیک شنوایی سنجی و سمعک مهرا واقع در سهروردی محله عباس آباد با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
021-88740248
021-88733901
بسیار عالی برای پدرم سعک تهیه کردیم بسیار راضی بودیم بسیار حرفه ای و کاربلد